Netwerken

Installatie, onderhoud & beheer.

Het installeren van een PC-netwerk is geen eenvoudige taak en dient met zorg te gebeuren. Onderhoud en beheer zijn echter minstens even belangrijke zaken om een probleemloos en snel netwerk te kunnen blijven garanderen. 2-IT richt zich niet op het verkopen en installeren van apparatuur. 2-IT richt zich op het onderhoud en beheer van uw netwerk.

Duidelijke garanties en afspraken verzekeren u niet alleen van snelle support bij problemen, maar doordat onze specialisten uw netwerk regelmatig kunnen onderhouden en optimaliseren, worden de meeste problemen al in een vroeg stadium gesignaleerd en opgelost.

Voor netwerkbeveiliging worden de volgende producten gevoerd:

Firewalls, waarmee ongewenst (Internet)verkeer buiten de deur kan worden gehouden. VPN’s, waarmee uw eigen netwerk wereldwijd kan reiken.

Met de VPN apparaten kunnen sterk beveiligde verbindingen over publieke netwerken zoals het Internet worden gecreëerd om verschillende netwerken te koppelen tot één Virtual Private Network. DMZ’s, sterk beveiligde netwerkzones met toegang voor derden. De flexibele opbouw laat een vrijwel onbeperkte groei toe.

Security

Een IP-VPN is volledig afgescheiden van het internet. Dit houdt in dat de dienst geheel gesloten wordt aangeboden. De juniper firewall ontsluit alle vestigingen binnen een IP-VPN naar het internet. Deze firewall wordt centraal beheerd voor alle vestigingen binnen de IP-VPN en zorgt voor een maximale performance.

Het grote voordeel van een IP-VPN beheer, is dat u maximale controle hebt over de klant IP-VPN netwerken én de mogelijkheid tot het aanbieden van additionele diensten binnen de IP-VPN

Security producten die 2-IT biedt, zijn:
Translate »