Managed IT Services

Het team van 2-IT Networking & Consultancy bestaat uit medewerkers die door hun zeer ruime ervaring in eerdere functies in vele ICT-branches door de wol geverfd zijn

SentinelOne

Active EDR

De EDR oplossing tegen Ransomware!
Van ransomware tot botnets en alles daartussenin: wij presenteren complete XDR-bescherming voor endpoints, IoT en de cloud.
Beveilig uw omgeving met SentinelOne, optimale bescherming voor Windows, iMac, Linux werkplekken maar ook uw Files servers, Applicatie servers, SQL Servers etc.

SentinelOne de volledige EDR oplossing voor uw organisatie!
Geen Ransomware of Cyberaanvallen meer, directe reactie op veranderde activiteit van uw werkplek, indien nodig wordt de werkplek direct offline gezet. Antivirusscanners behoren het verleden, maakt geen gebruik van database bestanden waar de virussen bekend zijn. Als er een nieuwe uitbraak is zal je werkplek van het netwerk afgesloten worden en is SentinelOne er als de kippen bij. Virus databases doen er soms meer dan een dag over voordat je beschermd bent, dus u kunt al getroffen zijn voordat u het door heeft.

Restore
Bij aanval van Ransomware kan je een restore activeren vanaf de portal en hoef je geen restore van de backup uit te voeren.
Terug naar de staat van voor de aanval en je kunt in minuten weer aan de slag.

SentinelOne Remote Script Orchestration zorgt voor revolutie in incident respons- en endpointbeheer.

 

Preventie

Statische AI op het endpoint voorkomt aanvallen in-line in real time. Het statische AI-model van SentinelOne blijkt telkens weer de hoogste doeltreffendheid en de minste false-positives te leveren en vervangt
de traditionele antivirus.

Detectie

Gepatenteerde gedragsgerichte AI herkent schadelijke acties ongeacht de gebruikte vector. SentinelOne is de enige leverancier van endpointbeveiliging die in real time fileless aanvallen, zero-day dreigingen en aanvallen
door natiestaten detecteert.

Respons

De gepatenteerde gedragsgerichte AI van SentinelOne vormt de basis van ActiveEDR, waarmee schadelijke activiteiten uiterst nauwkeurig worden teruggedraaid en verwijderd. Elk apparaat herstelt zichzelf in real time. Nooit meer een image terugzetten op een systeem.
.

Threat Hunting

De snelste querytijden en de langste dataretentie in de sector. Geavanceerde acties zoals volledig-native remote shell, geheugendumps en vooraf geïndexeerde forensische context.

Niet afwachten maar hunten.

Translate ┬╗